The last day in Cahul

Ultima zi petrecută în Cahul a fost mai relaxantă. Trezindu-ne după vre-o 2 ore de somn dulce (unii pe la blacon), am hotărât să mergem să luăm dejunul. După o noapte plină de veselie se cerea o mâncare cahuleană. Însă a ieșit că dejunul s-a transformat în prânz. Imagine

Am dorit să scriem niște articole ceea ce ne-a făcut să ne întoarcem la hotel. A început să ploaie foarte tare, ceea ce pe mine personal m-a bucurat. Nu pot spune asta și despre colegii din echipa Trololo care au venit uzi până la piele. La ora 3:20 ne-am luat adio de la bicicletele violet, care ne-au fost alături în momentele frumoase, iar în cele grele ne-au îngreunat situația și mai mult. Ceva mai tîrziu am urcat într-o super rutieră, care ne-a adus până la magazinul UNIC din capitală. De ce zic super rutieră? Pentru că mai rar întâlnești rutiere atât de bune, cu sistemă audio de înaltă calitate. Am făcut veselie în rutieră și am cântat cele mai frumoase piese. Pornind wifi-ul, ne-a venit o idee îndrăzneață de a propune instalarea wi-fi în toate microbusele. Pe drum am făcut un popas, unde am băut câte o cafea și am mai zâmbit de niște glume.

Ajunși în Chișinău, cred că fiecare din noi și-a dat seama că-i va fi dor de momentele unice petrecute în cadrul Redescoperă Moldova. Cahul. Mulțumesc tuturor care au participat în această campanie și mi-au oferit un weekend minunat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s