Ungheniul lor

Redescoperă Moldova. Ungheni. a început cu o vizită la Consiliul Raional Ungheni unde am fost întâlniți de către doamna Ludmila Ursatiev. Ni s-a oferit câte un pachet în care erau lucruri ce ne informau despre Ungheni.

2013-06-17 14.19.01Un oraș mic cu inimă mare – acesta este sloganul Ungheniului și confirm aceasta prin faptul că am găsit doar oameni binevoitori și primitori, care ne-au îndrumat spre cele mai frumoase locuri din Ungheni. Mii de mulțumiri aducem lui Denis Rotorean și Roman Bucatca care au fost ghizii noștri pe parcursul primei zile. Ei ne-au arătat orașul din punctul de vedere al localnicilor – ceea cu ce se mândresc întradevăr oamenii din Ungheni.

2013-06-15 15.07.55

Am făcut cunoștință și cu domnul Ion Bejenaru, un om minunat – adevărat exemplu pentru cetățenii Moldovei. Creator a unei carete și tatăl lui Constantin Bejenaru și a Svetlanei Bejenaru – doi sportivi de succes, campioni europeni la box și sambo.

Deasemenea am fost primiți cu brațele deschise de către primarul Ungheniului, domnul Alexandru Ambros.

2013-06-15 11.55.25

El ne-a tratat ca pe niște adevărați regi și ne-a organizat excursii, alături de domnul Adrian Cheptonar, consilier al primăriei Ungheni. Altă personalitate cu care am făcut cunoștință este reprezentantul companiei AVE Ungheni, domnul Marc Zweig, care ne-a vorbit despre sistemul de salubrizare din Ungheni dar și barierele care-i limitează extinderea companiei.

Întradevăr orașul are o inimă mare și asta o spun majoritatea vizitatorilor orașului. El mai este numit Poarta de Vest spre Uniunea Europană și întradevăr, multitudinea parteneriatelor comune, precum și Zona Economică Liberă ne confirmă aceste cuvinte.

2013-06-15 18.07.48

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s