Chirtoacă o spus…

Astăzi primarul Dorin Chirtoacă a prezentat raportul anual de activități. S-a lăudat troleibuzele noi, cu drumurile reparate, cu parcul Valea morilor și cu atragerea investițiilor străine, dar nu s-a referit la calitatea drumurilor, trleibuzelor și parcările promise anterior.


Troleibuzele asamblate în uzina unde mai devreme erau asamblate tractoare, ce calitate au? Cei care circilă des cu transpotul puplic probaila au simțit diferența. Ale noatre fac o gălăgie enormă, ușile pe partea din interior sânt vopsite cu cu peria simplă și lasă urme care nu arată deloc estetic, iar unle rute nu pot fi observate din cauză că indicatoarele se văd doar pe jumătate.

Drumurile cu care se mândrește primăria noastră, ce calitate au? Unele încă nu sânt terminate bine, dar deja au găuri, oare așa se referă primarul la calitate europeană? Nu prea am văzut în Eruopa astfel de drumuri. Să presupunem că nu e el mare specialist în drumuri, dar oricum  se simte că calitate nu e cea mai bună. Oare nu poate să rezolve cumva situația? Sau chiar toate străzile din Chișinău peste câțiva ani vor fi ca Alba-Iulia, deteriorate.

Mansardele din cauza cărora oamenii au fost nevoiți să se judece și cu primăria și cu antreprenorii. Contractele încălcate și deranjul produs locatarilor.

Totuși s-au făcut mai multe lucruri decât în perioada comunistă. A fost reamenajat parcul Valea Morilor, au fost construite spații pentru copii dar și pentru sport. Să sperăm că lucrurile în viitor vor merge mult mai bine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s