Proces – Impresii – Conculzii – Căușeni

Campania Redescoperă Moldova. Căușeni, a început cu o provocare dis-de-dimineață. Munca grea de redescoperitot m-a așteptat încă de la ora 8. Am început cu Redescoperă Piața Centrală și Gara Auto Centru. De aici trebuia să pornim, dar demult nu am „călătorit” pe acolo și dacă aș scrie despre această locație, nu ar fi de bine. Probleme și după procurarea biletelor… aveam bilete, dar nu aveam locuri în microbus. La noi lumea nu plătește la casă ci direct șoferului – fraudă fiscală. Oricum am plecat cu următorul microbus.

Pe lângă faptul că am redescoprerit bloggeri care deja-i cunoșteam: Vasile, Adrian, Cătălina, Ovidiu, Vadim, Mia… am mai descoperit și 3 oameni FANTASTICI, care s-au alăturat echipei de bloggeri – Redescoperitori de Moldova:  Valeria, Teodora și Sergiu.

Cei mai atenți probabil au observat că sânt doar 10 nume în această listă. Întradevăr, am fost doar 10 persoane. Echipele nu au fost anunțate din timp, de aceea am apelat la o modalitate de selectare online a echipelor. Așa deci echipele au fost selectate:

Mia, Sergiu, Alexandru – Bratanii
Vadim, Valeriu, Ovidiu – WOW RMCM
Teodora, Adrian, Vasile, Cătălina – CRM

Denumiri destul de stranii pentru echipe, dar e permis pentru ultima ediție de Redescoperă Moldova.

Ajunși la Gara Auto Căușeni, ne-am văzut bicicletele dragi, cu care făcusem cunoștinșă mai devreme și cu care am trecut prin multe peripeții încă în Cahul.

Am fost anunțați că cazarea v-a avea loc după ora 14 și am început Redescoperirea. Întâi am căutat Wi-Fi… și am rămas dezamăgiți. În Căușeni Wi-Fi este doar în centrul orașului. Am urcat pe biciclete și am pornit în direcția centrului, pentru a vizita Stadionul Orașului.

P1010922

Acolo am făcut cunoștință cu domnul Nicolae Sandu – președintele federației raionale de fotbal.

P1010932

După ce am mai vizitat unele locuri interesante, am mers la locul de cazare: Tabăra Chiocel.Acolo din păcate nu am avut nici priză unde să încărcăm dispozitivele electronnice, și nici acoperire bună de unde să putem posta pozele.

Spre seară am mers la casa muzeu: Alexei Mateevici din Zaim și la Mănăstirea Marta și Maria.

P1020056

A doua zi am mers prin oraș și am mai redescoperit unele locuri interesante, care ne-au impresionat și care ne vor rămâne în memorie.

P1020261

Mulțumesc mult persoanelor care au făcut parte din această campanie și care au făcut o atmosferă frumoasă. Deasemena aducem mulțumiri companiei Moldcell ca sponsor general și ziarului Gazeta de Sud ca partener media.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s