MediaPoint recrutează

Am fost tentat zilelea astea să scriu despre situația din Crimeea, dar nu doream să mă pronunț pe marginea acestui subiect complicat. O voi face mai târziu.

Dar acum vreau să vorbesc despre recrutarea lansată azi, de ONG-ul MediaPoint Network. Este una din organizațiile în care mă implic și o recomand multor persoane care doresc să practice voluntariatul. Dacă ai ca scop dezvoltarea personală într-un timp record, atunci merită să ai experiență în cadrul MediaPoint.

Voi scrie 3 motive esențiale, de ce fac eu parte din această organizație și de ce te sfătui să aplici și tu.

1. Este unica organizație New Media din Republica Moldova, care are drept scop dezvoltarea acestei ramuri. (Deci dacă dorești să faci o carieră în IT, atunci experiența acumulată va atinge nivelul maxim.)

2.   Este ONG-ul care timp de 5 ani de la lansare, a reușit să atingă niște culmi uriașe. (Organizare bună)

3. Proiectele acestei organizații sunt active, de amploare și afectează multă populație. (Dacă vreai cu adevărat să faci volunatiat, să ajuți oamenii și să fii împlinit de sine, atunci precis acesta este locul destinat ție.)

Cu siguranță oamenii de acolo sunt ceea ce mă atrage cel mai mult. Dispoziția bună și atmosfera de lucru, care nu o găsești nici la cele mai plătite job-uri. Pot scrie zeci de pagini despre MediaPoint, dar nu o voi face. De ce? Pentru că mai bine o dată să vezi decât de 10 ori să auzi. Așa că.. foc la ghete și aplică în MediaPoint Network.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s