Litoralul românesc – unde bani se prăpădesc.

Așa o postare simbol, referitor la cele 5 zile petrecute pe litoralul românesc. Ca să mă înțelegeți corect, nu zic că acolo nu e bine. Defapt pentru mine ar fi locul perfect de odihnă. Doar că… bate la buzunar. De banii care m-aș odihni eu în România, cu siguranță o pot face undeva în Bulgaria sau Grecia, cu servicii mult mai bune.

Așa deci:
1. Litoralul românesc este bun pentru familiile cu copii. Distanța nu e mare. Servicii pentru copii la nivel foarte înalt, plus că majoritatea serviciilor pentru copii intră deja în costul camerelor duble.

2. Litoralul românesc îți dă libertate. Nu ești prins în aria hotelului. Litoralul te atrage să-l explorezi așa cum este el. Fără ghid, fără îndrumări. O aventură frumoasă care ți-o poate oferi acest loc minunat.

3. Litoralul românesc nu va înlocui niciodată Zatoka, locul preferat de mulți moldoveni. Acum Zatoka nu mai este accesibilă din cauza situației create. Dar România nu poate oferi acele căsuțe ieftine cu condiții nule de trai. România propune ceva mai mult, dar respectiv pentru mai mulți bani. Cei care mergeau în Ucraina, o făceau foarte des în weekend. În România trebuie să mergi cel puțin pentru 5 zile, ca să te bucuri din plin de vacanță.

4. Cazarea în hotele nu corespunde cu orarul de autobuzelor. Respectiv o jumătate de zi poate fi pierdută doar din această cauză. (ce-i drept,  ANAT a zis că va face un regim special de cazare pentru moldoveni)

5. Un avantaj pentru cei ce doresc ca în timpul vacanței, copii lor să vorbească tot româna. Deoarece 90% din vizitatorii plajelor sunt tot români.

6. Totuși e intrigant litoralul românesc. Merită a fi vizitat și nu doar de moldoveni, ci de toată lumea. Mai rar întâlnești așa locuri care chiar te impun să ieși din hotel și să explorezi împrejurimile.

7. Chiar merită de încercat acest sentiment când parcă te odihnești la tine acasă, dar în același moment ești într-o țară străină. 🙂 Ceva de nedescris în cuvinte.

Mulțumesc enorm Philipsky Tour pentru posibilitatea de a explora litoralul Mării Negre cuprins între Vama Veche și Delta Dunării. Dacă doriți mai multe informații referitor la cum puteți organiza o vacanță în România, puteți să-l contactați pe Alex Filipski.

 

Pasarela de pe Plaja Mamaia, Româina

Litoral Românesc

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s