Debates.md

Ideea „debates.md” este concepută de cel puțin un an. Viorel Rodideal a prezentat proiectul în cadrul unei conferințe MediaPoint pe 9 februarie 2014. Pe atunci încă era un dosar „TOP SECRET”. Desigur că au selectat o echipă de specialiști în domeniu. Și desigur eu nu am intrat în această echipă. 😀

Acum serios:

Platforma o sesizez ca o alternativă pentru secțiunea „comments” de pe unimedia, publika și jurnal. E unicul proiect lansat în 2014 care chiar îmi place.

Dacă datele prezentate pe această platformă vor fi 100% transparente și vor reflecta cu adevărat opinia societății, atunci debates.md ar putea deveni în curând un bun sfătuitor al guvernului sau și mai mult, o modalitate de apel către guvernanți.

De ce e bună platforma pentru Moldova? deoarece în ultimul timp (mai ales în perioada alegerilor) avem foarte mulți „experți” care pur și simplu ticsesc alte platformele online cu comentarii. Eu de ei m-am săturat. Însă aici se pot întâlni și spori la nesfârșit.

Nu am văzut pe Android Market o aplicație. Mi-ar plăcea oricând să am posibiltatea de a mă contra cu cineva. 😀 Dar sunt sigur că „verhușka ujă fsio produmala”.

Ca să nu vorbesc mult, face-ți click aici și vedeți ce și cum.

P.S. În secțiunea „despre”, puteți vedea și partenerii. Desigur externi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s